Igralni salon in zabavišče “Casino RUBIN” je igralni salon s 56 igralnimi aparati in dvema elektronskima ruletama. V igralnem salonu prirejamo posebne igre na srečo, zabavne prireditve, nudimo hotelsko ponudbo in kabaretni program.
Na več aparatih je nameščen MYSTERY JACKPOT, ki omogoča večje dobitke! Dobitke si lahko ogledate na naši Facebook strani.

Ameriška elektronska ruleta
Ameriška ruleta je odsev ameriškega načina življenja. Z zanimivimi možnostmi stav je privlačna za vse, ki si želijo čim hitrejšega zaslužka. Najnižja in najvišja dovoljena stava je označena na igralnem aparatu. Podrobnejša navodila o igri dobite pri igralnih napravah in pri delavcu igralnega salona…

Igralni avtomati
Napeto vzdušje boste vlada ob igri na igralnih avtomatih ( SLOT MACHINES ), pri kateri vsaka stava pomeni novo priložnost. Tudi če vam poteg za ročico na avtomatu ne prinese takojšnje sreče, vam obisk v igralnici omogoči nova doživetja in obilo zabave. Gostje lahko preizkusijo svojo srečo na številnih avtomatih vseh vrst, med drugim na avtomatih s podobami, video pokru, na aparatih, kjer je mogoče izbirati med vec možnimi igrami.